Bundels, Columns, Strips BZZTOH Oktober 2008

Hondenslaapjes

Citaat

Een prima boekje om cadeau te doen, maar nog leuker om zelf te houden.

Hondenslaapjes presenteert heerlijke foto’s van soezende puppy’s vergezeld met uitspraken van schrijvers, filosofen, dichters en artiesten. Deze betogen alle: er zijn maar weinig dingen in het leven die niet kunnen wachten tot na een lekker dutje. Elke hondenliefhebber weet: honden zijn ware meesters in het vinden van de ultieme ontspanning; slapen is hun favoriete bezigheid.

Dit vind je op de achterkant en de zijflappen van het boekje, en niets is teveel gezegd. De foto’s zijn werkelijk aandoenlijk, er komen verschillende rashonden aan bod met hun slapende oogjes.
Jammer genoeg staat mijn hond er niet op. Maar dat maken de foto’s er niet minder mooi op. Er staan mooie teksten bijgedrukt en uitspraken van verschillende belangrijke personen. Er zijn een paar uitspraken waarvan de auteur onbekend is.

Het gaat allemaal over de ultieme ontspanning: een lekker dutje. Er staat dat dit de favoriete bezigheid is van elke hond, maar voor mijn hond geldt dat niet, dat is toch altijd spelen. Voor het baasje is het wel een van de favoriete bezigheden.

Een uitspraak die ik heel mooi vindt is van Oscar Wilde en gaat als volgt: “Werk is de toevlucht voor mensen die niets beters te doen hebben.” Zulke grappige uitspraken staan er ook tussen naast de wat spirituele spreuken. Een prima boekje om cadeau te doen, maar nog leuker om zelf te houden.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

110

ISBN

9789045309132

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.