Thriller & Spanning Ambo | Anthos Mei 2009

Hittegolf

Citaat

Het is lekker vlot geschreven en nodigt dus uit om het te lezen aan het strand of op je vakantieadres.

Een zwoele en zinderende zomer. Het is net of het broeierige weer naar binnen slaat. Ruzies stijgen naar een kookpunt en iedereen dreigt zijn greep op de werkelijkheid te verliezen. Of het nu gaat om de jonge postbode die een pakje aan huis bezorgt, een gestreste lerares in haar nieuwe flat of een vrouw die vermoed dat haar man een verhouding heeft met haar beste vriendin, iedereen is bevangen door de hitte en heeft de hete zomerkolder in zijn kop.

Echt een vakantieboekje, dit boekje van René Appel. De verhaaltjes zijn uit het alledaagse leven gegrepen. Het ene verhaaltje misschien wat herkenbaarder als het ander, zoals bijvoorbeeld de vrouw van middelbare leeftijd die vermoed dat haar man een verhouding heeft met haar jongere vriendin, tegenover de jonge postbeambte die iemand helpt met een misdaad.

Je voelt de zomer echt uit dit boekje stralen. Het is lekker vlot geschreven en nodigt dus uit om het te lezen aan het strand of op je vakantieadres. Wat ook leuk is; geen van de zes verhaaltjes lijken op elkaar, dus je hebt zes leuke kleine verhaaltjes om te lezen. Het zijn natuurlijk geen bijzonder uitgediepte verhalen of personen, maar ja….boeit dat als het mooi weer is en je kunt lekker rustig dit boekje van René Appel lezen?

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

154

ISBN

978904141461

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld