Jeugd Moon Juli 2011

Hieper

Citaat

Hieper is een ontzettend leuk boek voor de kleintjes. Mooie, aantrekkelijke tekeningen met veel kleur en waarop veel te zien is.

Hieper is een draakje dat niet stil kan zitten. Als Hieper binnen moet spelen gaat er vaak iets stuk, maar ook buiten maakt hij brokken. En als hij brult komen er vlammen uit zijn bekje en steekt hij per ongeluk de gordijnen in brand. Wat moet je beginnen met zo’n druk draakje? De dokter weet het niet. Boos worden helpt niet. Hiepers moeder heeft de oplossing… 

Hieper is een ontzettend leuk boek voor de kleintjes. Mooie, aantrekkelijke tekeningen met veel kleur en waarop veel te zien is. Daarbij zijn de teksten simpel en op rijm, dus zeker iets wat de allerkleinsten aanspreekt. Hieper is een lief draakje om te zien, totaal niet eng. Hieper zijn probleem is dat hij veel lacht. Maar als hij lacht spuwt hij vuur uit zijn bek waardoor vaak spullen in brand vliegen. De moeder van Hieper komt uiteindelijk met een heel creatieve en best verrassende oplossing! 

Het boek is vrij groot van formaat, dus niet echt handig voor een klein kindje om zelf vast te houden. Dan is het dus aan papa en mama om voor te lezen!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

26

ISBN

9789048808922

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld