Bundels, Columns, Strips Maarten Muntinga Maart 2008

Het mannen ABC

Citaat

Grappig om eens in te lezen tussen de bedrijven door, maar echt serieus kun je dit boekje niet noemen.

Aan de hand van het alfabet beschrijft Meijer in 26 korte verhalen de meest uiteen gesproken karakters van het verschijnsel man.

Op welk type man val jij? Is dat de arro accessoire man, de impotente dichter, de lekkere playboy of de zweverige new-age man? De keuze die je maakt zegt uiteindelijk meer over jou dan over hem. Het vrouwelijk verlangen om een man te vinden en vooral te beminnen is het perspectief van waaruit de karakters zijn beschreven.

Met Het mannen ABC heeft Meijer vooral een grappig boekje geschreven dat leuk is om af en toe eens in te lezen. Echt serieus moet je de korte beschrijvingen van de mannen uiteraard niet nemen. Toch ga je je tijdens het lezen afvragen onder welke beschrijving je eigen partner het beste zou passen. En uiteraard, die man staat nou net niet beschreven in dit boekje!

Het mannen ABC is een leuk cadeautje voor de single vrouw die nog duidelijk aan het aftasten is op wat voor type man ze valt. Maar ook ontkom je er niet aan om, tijdens het lezen, al je exen in een hokje te plaatsen… Grappig om eens in te lezen tussen de bedrijven door, maar echt serieus kun je dit boekje niet noemen.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

128

ISBN

9789041762092

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.