Literatuur & Romans The House of Books April 2009

Het huis in de vallei

Citaat

De vele wendbare en romantische verhaallijnen zorgen ervoor dat je het boek in een keer uitleest.

Wooldene Hall, een Tudor-landhuis, gelegen in een verborgen vallei in de Chilterns, is al meer dan vijfhonderd jaar in het bezit van dezelfde Engelse familie. De muren brokkelen af en het huis is te duur om te verwarmen en te onderhouden. Henry en Diana moeten het met pijn in het hart verkopen. Dan is er nog het probleem van tante Lucy, die bijna negentig is, haar geheugen begint te verliezen, en zich zorgen maakt over een geheim dat verband houdt met Ierland. Alles verandert als de vriendinnen Louise en Rebecca langskomen met een plan om Wooldene Hall te gebruiken als locatie voor de verfilming van een Elizabethaans detectiveverhaal. Verborgen connecties tussen mensen en gebeurtenissen in Engeland en Ierland komen aan het licht en de levens van de betrokkenen nemen een onverwachte, dramatische wending…

Het huis in de vallei is een boek vol geheimen van diverse personages die het verhaal spannend maken. Ook de Ierse en Engelse geschiedenis komen flink aan bod als twee hoofdrolspelers elkaar ontmoeten. Hierbij wordt zichtbaar welke emotionele barricades de oorlog tussen beide landen heeft veroorzaakt.

De vele wendbare en romantische verhaallijnen zorgen ervoor dat je het boek in een keer uitleest. Het plot is verrassend. Een aanrader om mee te nemen op vakantie.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

335

ISBN

9789044322798

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.