Overige HvR Mei 2011

Het grote Heleen van Royen zomerboek

Citaat

Het boek had van mij nog wel wat dikker gemogen. Wat mij betreft mag Heleen elk jaar met een zomereditie komen!

Van dit boek had ik eigenlijk geen verwachtingen van te voren, simpelweg omdat ik niet wist wat ik ervan kon verwachten. Inmiddels kan ik concluderen: simpelweg een ontzettend leuk en aantrekkelijk boek! Het boek bevat columns, verhalen, tweets van Heleen, persoonlijke foto’s, recepten met toelichting, tips voor vakantieadressen, puzzels en nog veel meer leuks. Kortom: het boek is behoorlijk afwisselend. Ook bevat het boek enkele fragmenten uit haar eerder verschenen romans. Aangezien ik alle romans van Heleen inmiddels gelezen heb, is dit het enige deel van het boek dat ik overgeslagen heb. Persoonlijk vond ik haar columns erg leuk om te lezen en vaak herkenbaar.

Wel moet je Heleen van Royen fan zijn wil je dit boek kunnen waarderen. Het boek bevat veel persoonlijke noten, waaronder haar foto’s. Ben je geen Heleen fan, dan zal dit weinig interessant zijn.

Het boek bevat veel foto’s, plaatjes en kleur waardoor het er aantrekkelijk uitziet. Ook is het van tijdschriftformaat en dus makkelijk mee te nemen in je strandtas. Ik kan alleen maar concluderen dat dit een topboek is en inderdaad ideaal om mee te nemen op vakantie. Het boek had van mij nog wel wat dikker gemogen. Wat mij betreft mag Heleen elk jaar met een zomereditie komen! Verrassend leuk.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

207

ISBN

9789049951795

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.