Bundels, Columns, Strips Karakter Uitgevers Januari 2007

Het geheim van een goede relatie

Citaat

Een zeer openhartig boek, vertelt door vrouwen, voor vrouwen.

Waar moet een goede relatie aan voldoen? Hoe weet je wie de ware is? Waarom val je op wie je valt? Wat leer je in een relatie over jezelf? Hoe slagen vrouwen erin om aan de ene kant een goede partner (en moeder) te zijn en tegelijkertijd goed voor zichzelf te blijven zorgen? Wat doen zij om hun relatie of huwelijk goed te houden?

Carla Schenk sprak hierover met 18 bekende vrouwen waaronder Belinda Meuldijk, Jette van der Meij, Marijke Helwegen en Nada van Nie. Al deze vrouwen geven hun eigen visie over wat een goede relatie voor hen inhoudt én wat je ervoor kunt doen. Ook Carla Schenk vertelt hoe zij over relaties denkt en over hoe je het leuk kunt houden samen.
Een zeer openhartig boek, vertelt door vrouwen, voor vrouwen. Het boek geeft de lezer tips, de zogehete do’s en don’ts voor een goede relatie. Voor alle vrouwen is één ding in elk geval duidelijk: blijf aandacht voor elkaar hebben, blijf met elkaar praten en blijf vooral eerlijk naar jezelf. Een zeer interessant boek voor iedereen om te lezen.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesDebuut
Pagina

159

ISBN

9789061128168

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.