Overige Truth And Dare Mei 2009

Het eco-mama boek

Citaat

Ik ben weliswaar nog geen mama, maar heb wel heel veel aan deze tips over het huishouden, kleding, voeding en zelfs leuke vakantieadresjes!

Tegenwoordig doen we het liefs alles verantwoord, ecologisch, biologisch en bewust. Maar hoe doe je dat in het huishouden met kinderen, waar je dagelijks een berg afval creëert waar je een voetbalveld mee kunt vullen? Luiers, voeding, kleding: hoe kun je je kids milieu bewust grootbrengen? En hoe doe je dat op een manier die ook nog leuk en voordelig is?

Je kan een tijdschrift niet openslaan of er staat wel een artikel in over milieubewust leven en hoe goed je je daarmee wel niet moet voelen.  De tv is ook een medium waar milieu bewust een ontzettend hot item is. En geef ze is ongelijk. De celebrities doen het ook massaal. Het geeft ons tenslotte een goed gevoel om je kleding aan het Leger des Heils weg te geven of op zaterdag morgen met een volle tas bij de glasbak te staan en daarbij is biologisch eten ook nog eens hartstikke lekker en hoeft niet eens meer duurder te zijn dan niet biologisch, kortom ik was al om voordat ik dit boekje heb gelezen. Ik ben weliswaar nog geen mama, maar heb wel heel veel aan deze tips over het huishouden, kleding, voeding en zelfs leuke vakantieadresjes! Daarbij is er ruimte over gelaten om in het boekje eigen aantekeningen te maken, altijd handig. Van sommige tips wist ik het bestaan niet eens af.

Er staan ook leuke quotes in van bekende personen, en sommige zetten je echt aan het denken. Grappig is dat alles groen is gedrukt in dit boekje. Een leerzaam boekje voor de heb en om wat mee te doen natuurlijk!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

160

ISBN

9789049998585

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.