Chicklit Karakter Uitgevers December 2014

Hals over kop

Citaat

Wederom een vlot geschreven boek wat lekker wegleest, al had het grove taalgebruik naar mijn mening soms wel iets minder gemogen.

Alleenstaande moeder Natalie Cooper denkt dat ze de jackpot heeft gewonnen ex-navy SEAL Blake Junger zijn intrek neemt in de leegstaande villa in haar straat. Maar Blake worstelt nog met de nachtmerries van zijn militaire verleden en is pas net ontslagen uit de ontwenningskliniek voor zijn alcoholverslaving. Een nieuwe relatie is verreweg het laatste punt op zijn to-dolijstje…

Wanneer Blake zich realiseert dat hij verliefd is op Natalie, neemt hij een gevaarlijke privéklus aan, waarvoor hij minimaal een half jaar naar het buitenland moet. Natalie is kapot, woedend en niet bereid om Blake te vergeven als hij terugkeert, nadat hij zich realiseerde dat hij niet zonder haar kan leven. Haar terugwinnen zal niet makkelijk zijn, maar Blake houdt wel van een uitdaging….

Het boek gaat over Natalie Cooper, een alleenstaande moeder van dochter Charlotte (5 jaar). Nadat ze tijdens haar zwangerschap door haar man (Michael) werd ingeruild voor een jonger exemplaar (aldus haar moeder) en erachter kwam dat hij flink wat geld had gestolen van veel mensen, heeft ze de zorg voor haar dochter gehad terwijl haar ex-man in de gevangenis zat. Dan komt Blake Junger (ex navy SEAL met een alcohol verslaving als gevolg van allerlei flashbacks) naast Natalie en Charlotte wonen en ontstaat er een soort haat/liefde verhouding. Beide worstelen met hun verleden, maar de vonken spatten van de bladzijden af als ze samen zijn, of ze het nu willen of niet. Een flinke dosis testosteron die je af en toe met je oren doen klapperen. Wederom een vlot geschreven boek wat lekker wegleest, al had het grove taalgebruik naar mijn mening soms wel iets minder gemogen.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

256

ISBN

9789045204482

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.