Overige Strenghold United Media Oktober 2012

Gezond koken voor honden

Citaat

Gezond koken voor honden is meer dan alleen een leuk kookboek waaruit je recepten kunt maken voor je hond. Het boek is erg informatief en leerzaam en ook begrijpelijk voor kinderen.

Eerder verscheen al Het grote hondenkoekboek van Rosa Verschuren. Een  speciaal kookboek met 36 originele recepten voor de lekkerste en  gezondste hondentraktaties. Dit boek bleek zo’n succes waarbij  Verschuren werd overladen met e-mails van  hondenliefhebbers met de  vraag of zij nog meer recepten wist. Toen besloot de auteur dat het  tijd was voor een nieuw receptenboek voor honden.

Rosa’s tweede hondenkookboek Gezond koken voor honden staat vol  biologische recepten speciaal geschikt voor honden. Er staan diverse  recepten in voor smakelijke hondenkoekjes, vitamine-boosters voor de zieke hond en een waslijst aan voedsel als natuurlijke ondersteuning bij bijvoorbeeld wagenziekte, slechte adem, glanzende vacht en nog veel meer.

Gezond koken voor honden is meer dan alleen een leuk kookboek waaruit  je recepten kunt maken voor je hond. Het boek is erg informatief en leerzaam en ook begrijpelijk voor kinderen. Verschuren schrijft vooral duidelijk en maakt gebruik van gangbare ingrediënten zodat het maken van de recepten simpel en leuk blijft. Een ideaal boek voor de hondenliefhebber die zijn hond graag iets lekkers en gezonds te eten geeft.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

103

ISBN

9789049400835

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.