Thriller & Spanning Cargo Juli 2009

Genesis

Citaat

Slaughter neemt ons wederom mee in de duistere wereld. Ditmaal in de wereld van een martelaar die zijn slachtoffers op een brute manier verminkt.

Na de gruweldaad die haar leven in Grant County totaal heeft verwoest, is Sara Linton naar Atlanta gevlucht. Ze is een nieuw leven begonnen en werkt in een ziekenhuis, waar op een dag een zwaar mishandelde vrouw met spoed wordt binnengebracht. Sara raakt in de ban van deze mysterieuze vrouw en gaat op onderzoek uit. Daarbij kruist ze het pad van Will Trent en Faith Mitchell die op de zaak zijn gezet. Wanneer er nog een vrouw verdwijnt, lijkt slechts een ding zeker, de dader geeft zich niet snel gewonnen….

Sara kennen we nog van de laatste thriller waar ze op een verschrikkelijke wijze haar echtgenoot Jeffrey verloor. Dit boek speelt zich drie jaar later af, maar Slaughter beschrijft op een mooie manier hoe Sara deze drie jaar met vallen en opstaan heeft doorgebracht.

Tijdens haar werk wordt er op een dag een zwaar toegetakelde patiënte binnen gebracht. Dit wekt vraagtekens op bij Sara. Al snel probeert ze haar vakkennis te gebruiken om Trent en Mitchell te helpen, het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Wanneer er in de bossen een ware martelkamer wordt gevonden lijkt de hel los te barsten. Er volgen nog meer vrouwen en Trent en Mitchell zijn de enige die dit monster kan stoppen.

Slaughter neemt ons wederom mee in de duistere wereld. Ditmaal in de wereld van  een martelaar die zijn slachtoffers op een brute manier verminkt. We volgen de vooruitgang van het onderzoek uit de verschillende perspectieven van Sara, Mitchell en Trent. Natuurlijk hebben ze persoonlijke problemen wat voor een fijn menselijk element zorgt, het blijven gelukkig normale mensen met gevoelens tussen al deze enge moordenaars.

Genesis is een thriller waar de spanning van afdruipt. De personages zijn zo verschillend beschreven dat het echte mensen worden. Wederom is het woord luguber niet vreemd in de vocabulaire van Slaughter. Een thriller die je beter niet kunt lezen als je alleen slaapt vannacht of misschien juist wel.… Je kunt tenslotte niemand vertrouwen…

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

464

ISBN

9789023441908

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.