Chicklit De Boekerij Juli 2009

Geheimen

Citaat

Al snel voelen deze tegenpolen zich tot elkaar aangetrokken, wat natuurlijk hoort in een chicklit. Toch is het verhaal zeer voorspelbaar, is het geheim van Tess niet bijster origineel en is het gewoon een teleurstellend boek van North.

Joe heeft een mooi huis, een geweldige baan en geen verplichtingen.
En zo vindt hij het wel prima. Het enige wat ontbreekt in zijn leven is iemand die op zijn vervallen zomerhuis aan zee kan passen. Als Tess bij hem op de stoep staat, weet hij niet zeker of ze wel geschikt is voor de baan. Waar komt ze zo plotseling vandaan? Over haar verleden laat ze niets los. Op Joe oefent ze een enorme aantrekkingskracht uit, ook al vliegen ze elkaar regelmatig in de haren. En het ziet ernaar uit dat Tess voorlopig nog niet uit zijn leven verdwijnt.

Joe is een type die geniet van zijn vrijheid, maar heeft wel een oppas nodig voor zijn prachtige huis en gekke hond. Tess lijkt de perfecte oplossing. Tess heeft alleen een geheim dat ze uit schaamte niet graag deelt. Haar dochtertje wekt natuurlijk ook allerlei vragen op. Al snel voelen deze tegenpolen zich tot elkaar aangetrokken, wat natuurlijk hoort in een chicklit. Toch is het verhaal zeer voorspelbaar, is het geheim van Tess niet bijster origineel en is het gewoon een teleurstellend boek van North.

De enige leuke kanten van het boek is de zorg voor de moeder van Joe, waar je geregeld om moet lachen, mede doordat Tess de manicure van de andere bewoners van het verzorgingstehuis op zich neemt. Dit zorgt voor enige humor in het boek.

Een boek dat niet vlot weg leest en gewoon saai is. Het platteland van Engeland wordt wel mooi beschreven, toch nog een pluspuntje…

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

336

ISBN

9789022552230

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld