Bundels, Columns, Strips Overamstel Uitgevers Mei 2015

Geen gezeur, meer wijn!

Citaat

Nestel je met dit boek op de bank, het zorgt gegarandeerd voor hardop lachen. En vergeet uiteraard niet dat heerlijke glas wijn onder het lezen..!

Is het normaal eens per kwartaal? Mama rookt alleen op feestjes. Gescheiden en dan moet je daten. Weg met de ideale moeders. Veertig is het nieuwe dertig, NOT. Zomaar wat verhalen van de vriendinnen Anna, Caro en Esmee over hun fantastische rotleven. Naast hun mega populaire blog Wine-up.nl voor 35+ vrouwen, is er nu het eerste boek.

Geen gezeur meer wijn! is een aantrekkelijk ogend boekje vol met columns. Heel herkenbare columns…! Het boek begint met een korte introductie van de drie vriendinnen die hun verhaal doen. Qua leetijd allemaal rond de 40 jaar, maar hun leven is totaal anders ingericht. Dat is meteen wat het zo leuk maakt. Toch herken je in van iedere vrouw wel iets in hun belevenissen.

Het boek springt echt in het oog, met name door het drukwerk. Veel kleur, dikgedrukte gekleurde hoofdstuktitels, maar ook veel foto’s en stevig, glad papier. Een mooi boek om cadeau te geven aan een van je vriendinnen of je zus!

Het boek bevat zes hoofdthema’s. Voorbeelden hiervan zijn ‘Het leven van een moeder’, ‘Daten op je veertigste’, en ‘Relaties en sleur’. Vooral het gedeelte over het moederschap vond ik meer dan herkenbaar en ontzettend hilarisch. Het gedeelte over puberperikelen sprak mij minder aan, deze columns vond ik erg op elkaar lijken en daardoor veel in herhaling vallen.

Geen gezeur, meer wijn! is een heerlijk boek om ‘s avonds mee op de bank te kruipen om je even onder te dompelen in het leven van onze lotgenoten. Wat een herkenbaarheid en wat een hilariteit vooral. Nestel je met dit boek op de bank, het zorgt gegarandeerd voor hardop lachen. En vergeet uiteraard niet dat heerlijke glas wijn onder het lezen..!

Dit boek telt  mee voor de leesuitdaging Ik lees Nederlands 2015.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

160

ISBN

9789044347487

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.