Overige Ambo | Anthos April 2016

Expeditie Edith

Citaat

In dit boek deelt Edith haar levenslessen. Uniek is de openheid waarmee zij haar leerproces beschrijft en de genadeloos eerlijke zelfreflectie die zij toont.

Expeditie Edith is het inspirerende levensverhaal van judoka Edith Bosch, een van de succesvolste Nederlandse sporters.
Net als veel andere topsporters, beschrijft Edith Bosch in haar eerste boek, haar weg naar de top. Met alle teleurstellingen
en tegenslagen die daarbij op haar pad kwamen. Over de strijd die ze voerde met alles en iedereen om als judoka sterker te worden.
Over dat het altijd beter moest en dat het nooit goed genoeg was. De topsporter Edith Bosch ging enorm ver om perfectie na te streven. Dit heeft haar als sporter heel veel mooie prestaties opgeleverd, vaak echter zonder dat zij hier zelf van kon genieten.

In Expeditie Edith beschrijft Edith Bosch dan ook niet alleen haar strijd als judoka, maar ook die van haar als mens. Op haar 30e verjaardag besefte ze dat totaal niet gelukkig was en besloot zij de strijd met haar zelf aan te gaan. Ze ontdekte dat ze zelf haar grootste tegenstander was en leerde met vallen en opstaan een blijer en gelukkiger mens zijn. In dit boek deelt Edith haar levenslessen. Uniek is de openheid waarmee zij haar leerproces beschrijft en de genadeloos eerlijke zelfreflectie die zij toont. Want: “Als je écht in de spiegel durft te kijken naar wie je werkelijk bent, dan kan dat goud opleveren voor iedereen”. Wanneer je de mens achter de sporter
Edith Bosch wilt leren kennen of op zoek bent naar enige inspiratie voor je persoonlijke ontwikkeling, dan is dit boek een absolute aanrader!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesDebuut
Verschenen
Pagina

199

ISBN

9789026333668

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld