Thriller & Spanning De Geus Maart 2008

Europa blues

Citaat

Je moet erg in het verhaal komen aangezien het wel een tijd duurt voordat de spanning opgevoerd wordt. Zodra dat echter het geval is wil je doorlezen.

Europa zingt de blues … De bizarre executie van een man in de Stockholmse dierentuin. De verdwijning van acht illegale Oost-Europese vrouwen. De gruwelijke moord op een oude joodse professor op de joodse begraafplaats. Een dagboek over een vage, nachtmerrieachtige plaats op de grens van de dood in 1945. Paul Hjelm en Kerstin Holm, leden van het A-team, werken opnieuw samen aan een zaak die zich over heel Europa vertakt.

Het boek gaat over een speciaal A-team dat door heel Europa trekt op zoek naar het verband tussen verschillende moorden die ogenschijnlijk geen relatie met elkaar hebben; onder andere een pooier, een hersenchirurg en een onbekende man zonder neus. Na lang speurwerk komen alle losse draden samen in een zeer knap verzonnen plot.

Dit is het vierde deel in een serie over een ‘speciale eenheid van de rijksrecherche voor geweldsdelicten van internationale aard’, het A-team. De delen zijn apart te lezen (voor mij is dit het eerste deel). Je moet erg in het verhaal komen aangezien het wel een tijd duurt voordat de  spanning opgevoerd wordt. Zodra dat echter het geval is wil je doorlezen. Helemaal knap is dat je tot bijna het einde van het boek nog steeds niet goed door hebt waar het verhaal heen gaat! Dat maakt het boek moeilijk weg te leggen! Knap verzonnen verhaal, met veel plezier gelezen.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Uitgever
Verschenen
Pagina

352

ISBN

9789044511109

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld