Bundels, Columns, Strips Silvester September 2008

Eugene comeback

Citaat

Barreveld is ontzettend sterk en heeft niet veel nodig om de lachers op zijn hand te krijgen. Wat wellicht nog veel knapper is, is dat Barreveld echt put uit zijn eigen creatieve ideeën. Hij betrekt geen actualiteiten in zijn strips.

Eugene en blij met kleine dingen, maar nu zit het even niet mee. Hij verliest alles, zijn baan, zijn huis en ziet zich genoodzaakt weer bij zijn ouders in de trekken. Dat is wel even afzien na zijn onbezorgde vrijgezellenleventje.

Eugene is een soort van oude bekende, aangezien hij wekelijks in Veronica Magazine staat afgebeeld. En stripboek is toch andere koek en veel leuker, blijkt al snel. Eugene is echt het type droogkloot en niet zo snugger. Maar hetzelfde geldt voor een van zijn beste vrienden. Niet in elke strip staat Eugene centraal, ook de welbekende aliens komen enkele keren voorbij. De strips zijn allen één tot 4 kolommen lang en dat is meer dan voldoende voor Barreveld. Hij is ontzettend sterk en heeft niet veel nodig om de lachers op zijn hand te krijgen. Wat wellicht nog veel knapper is, is dat Barreveld echt put uit zijn eigen creatieve ideeën. Hij betrekt geen actualiteiten in zijn strips.

Voor iedereen die nog niet eerder in Eugene strip had gelezen in bijvoorbeeld Veronica Magazine, tijd om te gaan kennismaken met deze stripheld!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

47

ISBN

9789058852878

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.