Overige Overamstel Uitgevers December 2014

En nú word ik slank

Citaat

Mieke weet precies die punten te benoemen waar je vaak tegenaan loopt en de excuses die je maakt om het voor jezelf goed te praten. Helaas erg herkenbaar...

Duizenden mensen willen graag gezonder eten, meer bewegen en die overtollige kilo’s kwijtraken. Velen lukt dat niet of niet blijvend. Sommige echter wel. Hoe kan dat? Wat doen succesvolle afvallers anders?

Mieke onthult in haar nieuwe boek de 6 succesfactoren van blijvend afvallen, zonder dieet. Hoe moeilijk het is, zo simpel is het ook: pas deze succesfactoren toe in jouw leven en word en blijf slank.

Een heerlijk boek wat je met de neus op de feiten drukt “If it’s important to you, you will find a way. If not, you will find an excuse”.
Mieke beschrijft in het boek de 6 stappen naar succesvol afslanken en slank blijven. Ze weet precies die punten te benoemen waar je vaak tegenaan loopt en de excuses die je maakt om het voor jezelf goed te praten. Helaas erg herkenbaar…De opdrachten in het boek zorgen ervoor dat je kritisch naar jezelf gaat kijken en een reëel plan om af te vallen opstelt. Waar gaat het bij mij elke keer mis en waarom? Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat ik niet steeds weer in dezelfde valkuilen stap?

Het boek leest lekker vlot. De lay-out is vrolijk en nodigt uit tot lezen. De quotes zijn voor mij echte eye-openeners. De voor en na foto’s en ervaringen na elk hoofdstuk vond ik ook erg leuk om te lezen, die maken het boek net even wat persoonlijker.
Ik ben dan ook erg nieuwsgierig geworden naar haar eerste boek Het geheim van slanke mensen. 

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

128

ISBN

9789048825523

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.