Chicklit The House of Books Februari 2010

Eens in je leven

Citaat

Kelly heeft weer een mooie roman neergezet met Eens in je leven. Jammer dat Kelly elke keer hetzelfde concept gebruikt, vrouwen met problemen en een wijze vrouw die hun steun biedt. Het is veilig en voorspelbaar, maar daarom zeker niet minder amusant.

Ingrid heeft haar man David, de eigenaar van Kenny’s warenhuis, dag en nacht terzijde gestaan. Ook heeft ze kans gezien zelf een glanzende carrière op te bouwen. Het gezinsleven kwam op haar schouders terecht. Nu de kinderen het huis uit zijn, ontdekt Ingrid een geheim dat haar wereld op zijn grondvesten doet schudden.

Natalie is de huisgenote van Ingrid’s dochter Molly. Terwijl de liefde plotseling haar leven binnendringt, begint de moederloze Natalie vragen te stellen die ze nooit eerder durfde te uiten. Maar zullen die haar helpen om erachter te komen wie zij werkelijk is?
Charlie vindt het heerlijk om op de cosmetica-afdeling van Kenny’s te werken. Tot het gerucht haar bereikt dat het voortbestaan van het warenhuis wordt bedreigd. Ook voor Charlie is nu de tijd gekomen om te vechten voor haar eigen geluk.

Star is een spiritueel ingestelde vrouw. Ze verkoopt haar prachtige wandkleden aan Kenny’s warenhuis. Vele geheimen zijn veilig bij haar. Want Star weet uit ervaring dat je de belangrijke dingen in het leven moet koesteren en dat de kans op het ware geluk maar eens in je leven voorbijkomt.

Kelly heeft weer een mooie roman neergezet met Eens in je leven. De vele vrouwen hebben allemaal hun eigen problemen, en gelukkig vriendinnen die hun allemaal met liefde bijstaan. Ingrid is een succesvolle tv presentatrice, Natalie een onzekere vrouw die uitzoekt wie ze nou werkelijk is, Charlie een dame die in de schaduw staat van haar succesvolle zus en dan is er Star, de wijze vrouw die altijd voorkomt in een boek van Kelly.

Star is een dame die het leven van de vrouwen kan zien door hun handen vast te houden en wat ze met deze vrouwen heeft wordt langzaam maar zeker duidelijk in deze roman.

Jammer dat Kelly elke keer hetzelfde concept gebruikt, vrouwen met problemen en een wijze vrouw die hun steun biedt. Het is veilig en voorspelbaar, maar daarom zeker niet minder amusant. Een roman dat heerlijk weg leest, en dat zijn we gewend van Kelly. Niets nieuws onder de zon.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

479

ISBN

9789044325720

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld