Chicklit Luitingh Sijthoff Januari 2009

Eenmaal andermaal verliefd

Citaat

Tilly is de lieve, vrolijke meid die we gewend zijn van Mansell. Het is alleen jammer dat de gebruikelijke vertelkunsten steeds weer terug komen. Wederom kan de hoofdpersoon geen keuze maken over een verschrikkelijke vrouwenjager.

Tilly Cole is net weer single en verruilt in een opwelling het bruisende Londen voor een klein stadje. Ze maakt een nieuwe start en gaat werken voor Max en zijn dertienjarige dochter Lou. Al snel blijkt ze zich te bevinden in een broeinest van roddels, intriges en rivaliteit rondom de aantrekkelijkste man van de stad: Jack Lucas. Maar Tilly heeft geen zin om mee te doen aan de ‘Jackrace’. Bovendien heeft Jack de reputatie een echte versierder te zijn. Is ze nu gewoon een verstandige meid of laat ze de liefde van haar leven lopen?

Tilly is de lieve, vrolijke meid die we gewend zijn van Mansell. Het is alleen jammer dat de gebruikelijke vertelkunsten steeds weer terug komen. Wederom kan de hoofdpersoon geen keuze maken over een verschrikkelijke vrouwenjager. Vanaf bladzijde een weet je hoe het afloopt, natuurlijk dat hoort bij chicklit, maar een beetje meer spanning was leuk geweest. De vriendin van Tilly, Erin, maakt echter wel leuke dingen mee en zij maakt het verhaal dan ook meer dan goed. Erin heeft te maken met een irritante ex van haar nieuwe vriend. Wat voor hilarische momenten zorgt. De baas van Tilly is homoseksueel wat op de school van zijn dochter Lou voor problemen zorgt. Het is ontroerend om te lezen hoe Lou het voor haar vader opneemt. Tilly blijft ondertussen gewoon door twijfelen en zwijmelen over Jack, wat soms wat langdradig kan zijn.

De humor, liefde en vriendschap spatten van de bladzijden af wat alles toch weer goed maakt.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

368

ISBN

9789021802503

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.