Chicklit Ellessy Mei 2008

Een nieuwe toekomst

Citaat

Verkerk is een ster in het schrijven van romantische verhalen en daardoor erg populair onder de vrouwelijke lezers. Met het vleugje spanning dat zij toevoegt in dit boek, weet zij vast elke chicklit-fan aan haar boeken gekluisterd te houden! Wederom een boek zoals we van Verkerk mogen verwachten.

Amber is een jaar getrouwd met Vincent. Ze geniet volop van haar huwelijk, haar kinderen en van haar droombaan als fotomodel. Maar dan wordt haar geluk wreed verstoord door een onverwacht telefoontje, dat haar leven al snel in een complete chaos verandert…

Een nieuwe toekomst is het vervolg op Bedrogen liefde maar het boek is prima te begrijpen zonder dat je het eerste deel gelezen hebt. Uiteraard bevat ook dit boek de nodige romantiek, maar Verkerk vult ditmaal haar specialisme aan met een vleugje spanning. Want wat is er precies aan de hand bij de schoonfamilie van Amber? En is haar man wel te vertrouwen?

Zoals we van Verkerk gewend zijn leest het boek lekker weg en voor je het weet klap je het tevreden dicht. De auteur heeft echter bij dit boek niet gekozen voor het verwachte romantische einde. Er blijven voor Amber mogelijkheden op het  gebied van de liefde en dit gaat dan ook zeker terugkomen in het vervolg, dat eind 2008 verschijnt.

Verkerk is een ster in het schrijven van romantische verhalen en daardoor erg populair onder de vrouwelijke lezers. Met het vleugje spanning dat zij toevoegt in dit boek, weet zij vast elke chicklit-fan aan haar boeken gekluisterd te houden! Wederom een boek zoals we van Verkerk mogen verwachten.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

211

ISBN

9789086600502

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.