Literatuur & Romans Arena Januari 2009

Dwaalspoor in de Dordogne

Citaat

Het verhaal is vlot geschreven en ondanks verschillende personages raak je het spoor niet bijster. Spanning, intriges en moord komen samen op het platteland van de Dordogne in Frankrijk.

Winter in de Dordogne: heerlijk eten, landschappen van een ruige schoonheid, en drie mysterieuze doden…. Mara Dunn en haar vriend Julian Wood wonen sinds kort samen in een schilderachtig huis in de Dordogne, maar het is nog wel even wennen. Wanneer hun vrienden allerlei ellende overkomt – de een valt op onverklaarbare wijze van een hoge trap, de ander wordt dood gevonden na een overdosis, een derde krijgt ’s nachts bezoek van angstaanjagend echte, wraakzuchtige demonen – reageren ze totaal verschillend. Zo verschillend dat ze zich beiden afvragen of ze eigenlijk nog wel bij elkaar passen. Totdat Julian, dankzij zijn grote orchideeënkennis, per toeval achter de angstaanjagende waarheid komt, en hij en Mara elkaar dreigen te verliezen…

Dwaalspoor in de Dordogne is een leuk en (ont)spannend boek om te lezen. Het verhaal is vlot geschreven en ondanks verschillende personages raak je het spoor niet bijster. Spanning, intriges en moord komen samen op het platteland van de Dordogne in Frankrijk.

Het mooie aan het verhaal is dat je tot bijna aan het eind van het boek nog steeds niet weet hoe een en ander in elkaar zit en daarom ben je snel geneigd door te lezen tot het boek uit is. Dit boek is een aanrader om mee te nemen op vakantie, zeker als je naar Frankrijk gaat.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

320

ISBN

9789089900258

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.