Chicklit Truth And Dare Februari 2007

Driedubbele deining

Citaat

De drie verschillende karakters worden door de schrijfster goed uitgediept. Hierdoor zie je dat, ondanks dat de vrouwen op bepaalde vlakken heel verschillend zijn en denken, er toch ook overeenkomsten zijn.

Helen, Janey en Elizabeth zijn vriendinnen sinds de dag waarop ze door hun lerares latijn naast elkaar werden gezet. Ze lopen tegen de veertig, zijn getrouwd of happy single, hebben een leuke baan en ogenschijnlijk is er dus niets dat in hun leven ontbreekt.
Of toch wel?

Helen wil graag een kind en sleept haar vriendinnen mee naar een soort bedevaart plek voor onvruchtbare vrouwen; Janey hoopt nu eindelijk de langverwachte promotie te krijgen en Elizabeths grote liefde keert terug uit het buitenland. Ineens staat het leven van de drie vrouwen op zijn kop: de meest onverwachte verassingen dienen zich aan en de vriendinnen worden geconfronteerd met hun diepste verlangens en geheimen. Onder het genot van vele koppen thee en potten vol olijven is het tijd voor veranderingÂ…..

Het boek Driedubbele deining laat je een stukje zien uit het leven van drie vriendinnen, die alle drie tegelijk zwanger blijken te zijn. De drie verschillende karakters worden door de schrijfster alle drie uitgediept. Hierdoor zie je dat ondanks dat de vrouwen op bepaalde vlakken heel verschillend zijn/denken er toch ook overeenkomsten zijn.

De verhaallijn in dit boek is wel wat voorspelbaar. Het is een boek dat makkelijk weg leest maar wel de nodige humor bevat.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

352

ISBN

9789049999315

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.