Thriller & Spanning Luitingh Sijthoff April 2011

Donkere zomer

Citaat

Zoals alle boeken van deze schrijfster is ook dit boek weer meesterlijk geschreven door Iris Johansen. Het verhaal is sterk en onvoorspelbaar, spannend en het leest razendsnel.

Dierenarts Devon Brady is tijdelijk aan het werk op een Caraïbisch eiland wanneer er een zwarte labrador met een schotwond wordt binnengebracht. Zijn baas Jude Marrok is woedend en gaat op zoek naar de schutter ” maar komt niet meer terug. Hij laat een briefje voor haar achter waarin hij haar vraagt zijn hond mee terug te nemen naar de Verenigde Staten, met de belofte hem later op te halen. Dan ontdekt Devon dat de hond een speciale gave heeft: hij kan mensen genezen. En er blijken meer honden met dezelfde gave te zijn. Marrok wordt achtervolgd door mensen uit zijn verleden die de honden in hun bezit willen hebben. Devon raakt verstrikt in hun strijd en haar leven komt op het spel te staan.

Zoals alle boeken van deze schrijfster is ook dit boek weer meesterlijk geschreven door Iris Johansen. Het verhaal is sterk en onvoorspelbaar, spannend en het leest razendsnel. Het gaat over mensen en ‘speurhonden’ met een uitzonderlijke gave wat helaas ook criminelen aantrekt. Een echte thriller die je in één adem uitleest.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

334

ISBN

9789021821085

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.