Thriller & Spanning Ambo | Anthos Augustus 2011

Donker water

Citaat

Donker water is een boek dat je in één adem uitleest. Tot de laatste bladzijde blijft het onduidelijk wie de dader is en word je als lezer diverse keren op het verkeerde been gezet.

Een bitterkoude februari dag in Glasgow. Op de zolder van een verlaten woning hangt het levenloze lichaam van een misdadiger van wie men dacht dat hij zich de afgelopen tien jaar schuil hield aan de Costa del Sol. Zijn gezicht is op gruwelijke wijze verminkt. De rechercheurs die de zaak onderzoeken, Anderson en Costello, vermoeden dat de man verdachte is in een zaak van tien jaar eerder: twee mannen verkrachtten een jonge studente en probeerden haar daarna te vermoorden. Maar waar is Mr Click, de partner van de dode misdadiger?

Donker water is een boek dat je in één adem uitleest. Tot de laatste bladzijde blijft het onduidelijk wie de dader is en word je als lezer diverse keren op het verkeerde been gezet. Ramsay vertelt in diverse verhaallijnen over personen die allemaal met elkaar te maken hebben .Een heerlijke thriller om te lezen. Een nadeel aan het boek is wel dat er veel fouten staan; verkeerde namen, woorden die juist niet of wel in zinnen horen te staan. Vooral slordig van de vertaler van het boek. Desondanks een lekker boek om te lezen.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

382

ISBN

9789041417909

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld