Thriller & Spanning Ambo | Anthos Mei 2012

Dinsdag is voorbij

Citaat

De personages zijn intrigerend, Londen wordt weer heerlijk duister neergezet en de schimmen uit het verleden lijken allemaal in een keer op te duiken. Langzaam maar zeker kom je meer te weten over de mysterieuze hoofdrolspeelster Frieda.

In een vervallen huis in het oosten van Londen wordt het lichaam van een man aangetroffen, rechtop in een leunstoel. Het huis is van Michelle Doyce, een kwetsbare vrouw met ernstige psychische problemen, wier uitspraken de recherche voor raadsels stellen. Inspecteur Karlsson roept Frieda Klein te hulp, die daardoor opnieuw verstrikt raakt in de duistere kanten van het leven. Wanneer Frieda meer te weten komt over het verleden van de man, blijkt ze in groot gevaar te verkeren en meer vijanden te hebben dan ze dacht.

Frieda was juist opgelucht dat de vorige moordzaak gesloten was, maar dat is van korte duur. Karlsson heeft haar hulp hard nodig met de enige getuige Michelle Doyce. Met deze vrouw is echter geen normaal gesprek te voeren en ze praat in cryptische bewoordingen. Frieda krijgt steeds meer contact met Doyce en de puzzelstukjes lijken in elkaar te vallen. Of lijkt dat maar zo?

Frieda heeft echter de vorige zaak nog niet helemaal losgelaten en dit speelt een belangrijke rol in de nieuwe thriller van Frieda Klein. Het plot van het vorige Frieda Klein mysterie eindigde meedogenloos en dat is in Dinsdag is voorbij wederom het geval. De moordzaak in dit boek is zwakker maar zeker niet minder spannend.

De personages zijn intrigerend, Londen wordt weer heerlijk duister neergezet en de schimmen uit het verleden lijken allemaal in een keer op te duiken. Langzaam maar zeker kom je meer te weten over de mysterieuze hoofdrolspeelster Frieda. Het is wel een aanrader om eerst Blauwe maandag te lezen. En nu is het wachten op deel drie!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Verschenen
Pagina

368

ISBN

9789041416308

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.