Chicklit Mistral Februari 2010

De zusjes Carpenter

Citaat

Voor zusjes is het verhaal op sommige gebieden heel herkenbaar ..... Van dit boek krijg je zin om de auto te pakken en lekker door Amerika te cruisen.

Wanneer de zussen Laynie en Sarah na een rampzalig familieweekend noodgedwongen samen naar huis moeten rijden, kunnen ze elkaar niet langer ontlopen. Jeugdherinneringen, kinderfrustraties en volwassen geheimen wisselen elkaar af tijdens een avontuurlijke en verrassende roadtrip naar Los Angeles.

Laynie en Sarah zijn zusjes maar verschillen zo erg van karakter dat ze eigenlijk helemaal niet met elkaar om kunnen gaan. Ze proberen het wel, maar de frustraties nemen altijd de overhand. Dit zorgt voor grappige maar ook verdrietige momenten in het boek. Het verhaal is zeker hilarisch te noemen maar wel met iets meer diepgang dan de doorsnee chicklit. De vorige boeken van Risa Green zijn ontzettend grappig, humor voert altijd de boventoon, wat ook in De zusjes Carpenter met regelmaat terug komt.

Voor zusjes is het verhaal op sommige gebieden heel herkenbaar ….. Van dit boek krijg je zin om de auto te pakken en lekker door Amerika te cruisen, of je leest dit boek en je waant je even in de wereld van deze twee grappige zusjes.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

312

ISBN

9789049998806

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld