Kookboek Van Dishoeck Maart 2012

De zilveren lepel Toscane

Citaat

Het boek bevat prachtige fullcolour foto’s van de gerechten. Maar ook foto’s van de Toscaanse landschappen komen voorbij, een mooie sfeerimpressie.

De Zilveren Lepel Toscane richt zich specifiek op de Toscaanse keuken. Gerechten uit deze Italiaanse streek staan centraal. Het boek begint met de diverse provincies in de Toscaanse regio en de bijbehorende keukens. Ook bevat dit gedeelte een opsomming welke eetfestivals er in de regio plaatsvinden en in welke maand.

Toscane is opgedeeld in diverse regio’s, welke in het boek allemaal aan bod komen. Er wordt kort wat vertelt over de streekgerechten en bijbehorende producten, gevolgd door enkele recepten. Het valt op dat verreweg de meeste ingrediënten in Nederland goed verkrijgbaar zijn. De gerechten zijn ook prima te maken voor de fanatieke hobbykoks onder ons.

Het boek bevat prachtige fullcolour foto’s van de gerechten. Maar ook foto’s van de Toscaanse landschappen komen voorbij, een mooie sfeerimpressie. Het boek bevat een leeslint, erg handig als je het boek direct wilt openslaan omdat je een bepaald gerecht wilt maken.

Een ideaal kookboek voor de liefhebbers van de Italiaanse, en specifiek Toscaanse, keuken!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

272

ISBN

9789077330258

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.