Thriller & Spanning The House of Books Augustus 2007

De verborgen orchidee

Citaat

Goodman weet opnieuw een intelligente, spannende thriller neer te zetten. De verborgen orchidee is een aanrader voor iedereen die gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde...

Al meer dan een eeuw zijn kunstenaars naar het landgoed Bosco gekomen om er te leven en te werken. Nu schrijft Ellis Brooks een boek over het tragische leven van de mysterieuze oprichtster, Aurora Latham. Het enige dat Ellis weet is dat de rijke en machtige Milo Latham een berucht medium naar het landgoed bracht om zijn vrouw in contact te brengen met hun drie overleden kinderen. Maar na afloop van de seance bleek hun enige overgebleven kind te zijn ontvoerd.

Terwijl Ellis de duistere geheimen van de familie Latham tracht te ontrafelen, gebeurt er een reeks bizarre incidenten. De grenzen tussen heden en verleden, tussen levenden en doden, vervagen, tot de gecompliceerde waarheid haar in haar netten dreigt te verstikken…

Wat een mysterieuze thriller van Goodman. Opnieuw weet zij een intelligente, spannende thriller neer te zetten. Goodman neemt je mee naar het prachtige landgoed Bosco. Dit landgoed wordt zo duidelijk omschreven dat het lijkt alsof je als lezer zijnde ook een van de gasten bent. De prachtige tuin komt veel aan bod en dan met name de verschillende kunstwerken die de tuin bevat. Elk beeld heeft een eigen verhaal wat het verhaal nog spannender maakt. De beelden lijken het levensverhaal te vertellen van de mysterieuze Aurora.

Hoofdpersoon Ellis graaft in het verleden en ontdekt steeds meer over deze vage familie. Naarmate het verhaal vordert komt de lezer steeds meer te weten. Het kan echter soms wat verwarrend over komen omdat het boek veel verschillende personages bevat. Maar na een tijdje leer je deze allemaal kennen en dat maakt de verwarring minder. Doordat het verhaal zich in zowel heden als verleden afspeelt krijgt het een extra mystieke dimensie.

De verborgen orchidee is een aanrader voor iedereen die gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde…

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

351

ISBN

9789044319163

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.