Thriller & Spanning A.W. Bruna November 2014

De ontsnapping

Citaat

Feit blijft dat Baldacci alle elementen heeft gebruikt om een spannend boek neer te zetten met verrassende wendingen, waardoor je tot het eind geboeid blijft.

Wanneer Robert Puller uit de zwaarst beveiligde militaire gevangenis van de V.S. weet te ontsnappen, krijgt John Puller de opdracht zijn broer op te sporen. Tijdens deze zoektocht is het aan John om er achter te komen of de straf van zijn broer – levenslang wegens hoogverraad – terecht is geweest en de onmogelijke keuze om, als hij zijn broer vindt, hem te arresteren of over te leveren. Daarnaast blijft de vraag hangen waarom juist hij op deze zaak is gezet, of hij zijn partner in deze zaak wel kan vertrouwen en hoe groot de mensen zijn achter dit hele complot.

Een paar dingen zijn zeker: Robert kan nooit zonder hulp van buiten én binnen de gevangenis zijn ontsnapt; de ene na de andere persoon die meer licht op de zaak zou kunnen werpen wordt gedood; en hoe meer John over Roberts zaak te weten komt, hoe duidelijker het wordt hoe klein de kans is dat John hier zelf ongeschonden uit zal kunnen komen.

De namen van de vele geheime diensten van de V.S. – en uiteraard de daarbij behorende afkortingen – vliegen je om de oren, met uitleg van wat elke organisatie precies inhoud. Eerlijk gezegd ben ik dit gaande weg gaan negeren omdat dit voor mij de snelheid wegnam. Feit blijft dat Baldacci alle elementen heeft gebruikt om een spannend boek neer te zetten met verrassende wendingen, waardoor je tot het eind geboeid blijft.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

400

ISBN

9789400504455

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.