Jeugd Pimento Februari 2009

De ongelooflijk bijzondere boekeneter

Citaat

Origineel verhaal dat het zeker verdient om onder de aandacht gebracht te worden bij de allerkleinsten!

Harry vindt boeken letterlijk om op te eten. Hij begint met een hapje van een woordje en al snel eet hij virtuoos in één hap een boek op. Zo verslindt hij woordenboeken, atlassen en moppenboeken. Hoe meer hij eet, hoe meer hij weet. De inhoud van het boek gaat rechtstreeks naar zijn hersenen. In zijn drift om de slimste mens ter wereld te worden overeet hij zich, wordt misselijk en alles raakt ontregeld. Dan trekt een half opgegeten boek op de grond zijn aandacht en begint Harry te lezen.

Wat een fantastisch en origineel verhaal. Het verhaal bestaat uit veel tekeningen en weinig tekst en toch weet het de lezer van begin tot eind te beroeren en te boeien. Vanaf de eerste bladzijde ben je verliefd op Harry. Het is bijna schattig om te zien hoe hij alle boeken op eet in de hoop slimmer te worden en zijn kennis te vergoten.

Het boek is aantrekkelijk door het grote formaat en is dus goed vast te houden door de kleine doelgroep. Verder bestaat het boek uit paginagrote tekeningen en wordt een speels lettertype gebruikt. Het boek bevat de nodige humor. Wat meteen opvalt is dat er een hap uit de kaft mist!

Origineel verhaal dat het zeker verdient om onder de aandacht gebracht te worden bij de allerkleinsten!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

32

ISBN

9789049923457

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.