Thriller & Spanning Luitingh Sijthoff Mei 2008

De narcose

Citaat

Na de eerste paar bladzijden word je meegezogen in het verhaal. Door onverwachte wendingen wordt het verhaal soms erg onvoorspelbaar, wat het voor de lezer interessant maakt om verder te lezen.

Sophie Dunston is arts en gespecialiseerd in slaapstoornissen. Ze heeft een krachtig medicijn ontwikkeld en al vele patiënten geholpen. Dan blijkt dat Robert Sanborne, haar voormalige baas, het medicijn misbruikt om anderen te hersenspoelen en zelfs niet terugdeinst voor moord. Om hem uit te kunnen schakelen moet ze tegen haar zin samenwerken met de wraakzuchtige Matt Royd, ooit zelf slachtoffer van Sanbornes experimenten. Roys is nergens bang voor, maar Sophie heeft een zoon die ze tegen elke prijs wil beschermen. Hij is de ideale prooi voor Sanborne. Sophie’s ergste nachtmerries worden werkelijkheid als Sanborne de jacht op hem opent.

De narcose van Iris Johansen is zo’n spannend boek dat je in een keer wilt uitlezen. Al na de eerste paar bladzijden word je meegezogen in het verhaal. Door onverwachte wendingen wordt het verhaal soms erg onvoorspelbaar, wat het voor de lezer interessant maakt om verder te lezen.

Het verhaal speelt zich af in verschillende werelddelen met telkens weer nieuwe personages die allemaal een verleden met elkaar hebben. Het doel is duidelijk: het uitschakelen van twee grote criminelen, maar tot bijna aan het eind van het boek weet je als lezer niet of dit ook gaat lukken.

De narcose is erg sterk geschreven met een vlotte schrijfstijl. Zeker een aanrader als je van thrillers houdt.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

334

ISBN

9789021800981

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.