Thriller & Spanning Ambo | Anthos Augustus 2016

De laatste deelnemer

In De laatste deelnemer nemen twaalf kandidaten deel aan een reality-programma waarin ze moeten zien te overleven in de wildernis in het noordoosten van de VS. Een deelneemster wordt steeds fanatieker – ze weet niet wie ze kan vertrouwen. Bij de laatste uitdaging raken haar reserves op en kan ze steeds minder goed realiteit van waan onderscheiden. Dan ontmoet ze een tiener die haar wel een heel onwaarschijnlijk verhaal vertelt. Of vertelt hij de waarheid? Zal ze hem vertrouwen?

Zoo besluit een laatste gewaagde beslissing te nemen voordat ze de grote sprong maakt naar het serieuze leven met een gezin: ze doet mee met een real-life survivalprogramma. Bijkomend voordeel is dat de winnaar een mega prijs wint. Naast Zoo, doen er nog elf anderen mee aan het programma. Met allemaal één doel: winnen. Na wat groepsopdrachten worden afgewisseld met solo-opdrachten. De deelnemers rennen, sluipen en kruipen door de jungle. Wanneer de cameraman van Zoo niet meer komt opdagen staat ze er alleen voor. Na flink uitgehongerd en uitgedroogd te zijn komt ze een jonge kerel tegen. Hij loopt samen met haar de survival uit.

De laatste deelnemer is een boek dat blijft boeien tot het einde, al vanaf de eerste pagina. Er lopen twee lijnen in het boek. De ene vertelt het verhaal over de groep deelnemers en de andere volgt het avontuur van Zoo. Het boek leest als een trein. Je moet en zal weten hoe het afloopt.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesDebuut
Verschenen
Pagina

396

ISBN

9789026332364

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.