Jeugd Arena Februari 2008

De It Girl: Geliefd

Citaat

Het is leuk om te lezen hoe ze zich ontwikkelen en worstelen met persoonlijke problemen, zoals seksualiteit en zelfstandigheid. Toch blijft het oppervlakkig. De volgende keer iets meer diepgang en Jenny iets minder naïef.

Jenny Humphrey heeft al heel wat feestjes meegemaakt op Waverly Academy, maar er was er niet een zo hot als de laatste fuif, toen de rode schuur in vlammen opging. wie is eigenlijk de schuldige? De spanning stijgt en al snel is iedereen verdacht. Jenny maakt zich zorgen om haar nieuwe scharrel Julian, wiens zilveren aansteker op de plaats delict werd gevonden. Callie en Easy wordt het ook te heet onder de voeten, zij waren in de schuur toen de brand ontstond. Tinsley speelt met vuur en verzint een listige manier om uit de problemen te blijven: door Jenny te beschuldigen. Als een lopend vuurtje verspreiden de laatste roddels zich. Maar wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten! Ook de It-Girl.

Jenny blijft het onschuldige en lieve meisje spelen, zoals we haar kennen uit de vorige delen. Dit zorgt toch wel voor enige irritatie, Jenny komt keer op keer weer in de ellende en blijft iedereen vertrouwen. Je zou denken dat ze er wel van zou leren, niets is minder waar. Als Jenny door begint te krijgen dat haar kamergenoten een plan beramen is het al te laat.

Dit is het vijfde deel in de It-Girl serie. Het is leuk om te lezen hoe ze zich ontwikkelen en worstelen met persoonlijke problemen, zoals seksualiteit en zelfstandigheid. Toch blijft het oppervlakkig, zoals we gewend zijn van deze auteur. De volgende keer iets meer diepgang en Jenny iets minder naïef, zodat ze een echte It Girl wordt.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Uitgever
Verschenen
Pagina

208

ISBN

9789069749549

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.