Jeugd Arena November 2008

De It Girl: Lekker

Citaat

Von Ziegesar heeft er alles aangedaan om Jenny meer power te geven en dat is gelukt.

Het regent non-stop op Waverly Academy, maar voor Jenny Humphrey is de wereld een en al zonneschijn. Er zijn twee weken voorbijgegaan sinds ze bijna van school werd gestuurd, en sindsdien is ze de nieuwe it-girl. Maar bij veel macht hoort ook veel verantwoordelijkheid – en nog meer problemen. De meiden op Waverly Academy zijn allemaal even mooi, rijk en schaamteloos… maar er kan er maar één de it-girl zijn!

Alweer het zesde deel van deze leuke serie, de It-Girl. Jenny is gered door een mysterieuze aanbidder, hij heeft ervoor gezorgd dat ze op het Waverly mag blijven. Als ze erachter komt wie het is, is Jenny in de zevende hemel, hij is nog goddelijker dan ze had durven hopen.
Haar vriendinnen hebben het minder makkelijk. De schaamteloze verwende Tinsley kan niet accepteren dat Jenny nu het populairst meisje van school is geworden. Tinsley voelt zich zwaar beledigd. Kara en Brett worstelen met hun gevoelens voor hun vriendjes en voor elkaar. Ze vragen zich af hoe het ooit zover heeft kunnen komen dat ze gezoend hebben.

Een heerlijk nieuw deel met Jenny in de glansrol. Wat een heerlijk no nonsens verhaal over verliefdheid, vriendschap en eerlijkheid. Het is geweldig om te lezen dat de twee upper bitches Callie en Tinsley zowaar gevoel hebben en zich schuldig voelen over wat ze Jenny hebben aangedaan.

Von Ziegesar heeft er alles aangedaan om Jenny meer power te geven en dat is gelukt. Jenny kiest voor zichzelf en trekt zich eindelijk minder aan wat anderen van haar vinden. En zo hoort het ook, volg je hart en je gevoel, dan komt het wel goed.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Uitgever
Verschenen
Pagina

253

ISBN

9789089900203

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.