Bundels, Columns, Strips Boekenbent September 2009

Chocolade met noten

Citaat

Dit is echt zo’n boekje dat je cadeau geeft aan je vriendin (nadat je het zelf eerst gelezen hebt….)

Chocolade met noten telt 50 columns over de meest uiteenlopende onderwerpen. Wat doe je met een hamsterlijkje? Hoe reageer je op een ongewenst huwelijksaanzoek? Waar vind je de man met de hamer? Wanneer worden pubermeisjes volwassen? Herkenbare gebeurtenissen en situaties volgen elkaar op. Fictie en non-fictie lopen dwars door elkaar. Rode draad? Tegendraads!

Dit boekje gaat eigenlijk overal en nergens over. En dat is nou juist de charme van dit werkje uit de handen en hoofd vanMardou van Kuilenburg. Dan weer is het een verhaaltje uit haar eigen leven, dan weer een gevoelsverhaaltje, dan weer iets puur verzonnen of komisch. Korte verhaaltjes van een bladzijde of drie gelardeerd met een gezonde dosis humor, zelfspot en eigen kennis, maakt dat je de verhaaltjes stuk voor stuk verslind.

Het rare is dat ondanks dat dit boekje geen lang verhaal heeft wat je van het begin tot het einde moet volgen, het toch heel erg moeilijk is dit boekje weg te leggen voordat je het uit hebt. Dit is echt zo’n boekje dat je cadeau geeft aan je vriendin (nadat je het zelf eerst gelezen hebt….), en weet je wat? Die is er dan waarschijnlijk heel erg blij mee!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

116

ISBN

9789085704027

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.