Thriller & Spanning Rothschild en Bach September 2010

Chaos

Citaat

De hoofdstukken zijn kort en lezen makkelijk weg.

Wanneer Alex Fisher, Brits militair, terugkeert na zijn uitzending in Bosnië, blijkt dat de oorlog hem nog niet wilt loslaten. Black-outs, nachtmerries en ongecontroleerde geweldsuitspattingen zijn het gevolg. De demonen in zijn hoofd drijven Fisher en zijn jeugdliefde Helen uit elkaar. Als het hem niet lukt om zich weer in het dagelijkse leven in te passen, vlucht hij naar Mexico om letterlijk afstand te nemen en alles van zich af te zetten.

In Mexico komt hij op onorthodoxe wijze in aanraking met de mysterieuze Angela, oogverblindend mooi, gepassioneerd en gevaarlijk. Alex komt opnieuw in levensbedreigende situaties terecht, maar nu is hij niet langer alleen voor zichzelf op de vlucht…

Wat een geweldig spannend debuut van Esther en Berry Verhoef. Het is letterlijk een explosie van sterke verhaallijnen die duidelijk tot leven komen. Je wordt meegesleurd in het gevaarlijke bestaan van Alex Fisher. Zowel geestelijk als lichamelijk is hem geen dag rust gegund. Alex denkt rust te krijgen in Mexico maar niks is minder waar. De personen die hij daar ontmoet komen niet gezellig bij elkaar op de koffie om het nieuws door te spreken, deze personen maken het nieuws. Alex is ook geen lieverdje geweest in de oorlog en dat levert hem een tweestrijdig gevoel op. Hij voelt zich even slecht als de oorlogsmisdadigers.

Het is indrukwekkend om te lezen wat Alex allemaal heeft meegemaakt in Bosnië. Aan de ene kant leef je ontzettend met hem mee, aan de andere kant is hij zelf ook geen lieverdje. In elk hoofdstuk komt flink wat actie los. De hoofdstukken zijn kort en lezen makkelijk weg.

In Chaos wordt je meegenomen naar zowel het heden als verleden en zo kom je langzaamaan alles te weten over het leven van Alex voordat hij in Mexico terecht kwam. In Mexico doet Alex werkelijk alles om te overleven van zijn verleden dat hem nu nog steeds achtervolgt. Maar welke prijs betaal je daarvoor? Die van Alex is hoog…

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

319

ISBN

9789049950415

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld