Thriller & Spanning The House of Books Mei 2010

Bloedhonden

Citaat

Een thriller welke in je hoofd blijft zitten.

Op een mooie herfstdag arriveert Diane in een dorp bij het Nationaal park de Cevennen in Zuid-Frankrijk om foto’s te maken.

Ze loopt het bos in waar ze getuige is van een gruwelijke gebeurtenis: vier jagers tuigen een jongeman af waarna ze het lijk in een diepe put gooien. Als de mannen merken dat Diane hen heeft gezien, zetten ze de achtervolging in. Tegelijkertijd krijgt de dakloze Rémy een baan aangeboden. Een rijke man neemt hem mee naar zijn kasteel en vraagt of hij tuinman wil worden. Als Rémy de dag daarna wakker wordt, merkt hij dat hij is opgesloten in een kamer van het kasteel. En hij deelt dat lot met drie andere mannen, die illegaal in Frankrijk zijn. Dan breekt de hel los. Vijf mensen blijken te zijn ingezet als prooi. Een meedogenloze jacht volgt. Wie zal er overleven?

Diane houdt van haar baan. Ze reist de hele wereld over om mooie foto’s te maken, wie wil dat nou niet? Het lot is haar niet goed gezind op die mooie dag in Zuid-Frankrijk, dan verandert haar leven in een middag tot een ware hel. Ze rent letterlijk voor haar leven. Ondertussen doen vier andere mannen in het bos precies hetzelfde, rennen voor hun leven. Wat hebben deze mensen met elkaar gemeen? Worden ze achtervolgd door dezelfde mannen?

Karine Giebel houdt je werkelijk op het puntje van je stoel, dit verhaal lees je in een zucht ademloos uit! Wat een gruwelijk horror verhaal en waar haalt Giebel die inspiratie vandaan? Om bang van te worden. De hoofdstukken bevatten volop spanning, je duimt echt met Diane en Remy mee en zou bijna mee gaan rennen. Een originele thriller met een niet bepaald leuk plot, maar ja wie dat had verwacht van Bloedhonden zit er helemaal naast.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

255

ISBN

9789044327243

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.