Chicklit Ellessy September 2012

Back to school!

Citaat

Jen Minkman heeft een razendsnel, goed boek geschreven.

Vera heeft het als lerares Engels op de middelbare school al zwaar genoeg zonder vervelende leerlingen. Helaas blijft niets haar bespaard: als Morten aan het begin van het schooljaar haar klaslokaal binnenstapt, weet Vera meteen dat hij voor grote problemen gaat zorgen. Hij is nieuw op school, hij is sexy en hij flirt met haar. En dan is er ook nog die XTC-zaak waar leerlingen van de school bij betrokken zijn. Kan ze het hoofd koel houden..?

Deze roman is niet wat het lijkt te zijn wanneer je hieraan begint. De verwachting is een liefdesroman over een verboden romance tussen een lerares en haar leerling. Niets is minder waar. De romance is een belangrijk onderdeel van het boek, absoluut. Maar er gebeurt ook genoeg eromheen. De XTC-zaak is heel belangrijk, en Morten is niet wie hij lijkt te zijn…

Jen Minkman heeft een razendsnel, goed boek geschreven. Het leest heerlijk weg en Vera is een sterk, realistisch en sympathiek karakter. Morten als herrieschopper blijkt meerdere lagen te hebben. Geen wonder dat Vera in de war raakt van hem! Minkman is zelf lerares Engels geweest maar ze heeft ook een sterk gevoel voor schrijven. Haar debuut is leuk, verrassend en spannend. De middelbare school is nog nooit zo enerverend geweest.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesDebuut
Uitgever
Verschenen
Pagina

234

ISBN

9789086601998

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld