Chicklit The House of Books Februari 2006

Aanpakken

Citaat

Deze prachtige chicklit bevat ongelooflijk veel humor en de romantiek straalt van de pagina’'s.

Samatha is werkzaak als advocate bij een bureau dat behoort tot een van de meest geprezen advocatenbureaus in Londen. Ze behoort tot de top van de advocaten in haar firma. Samatha heeft geen liefdesleven en werkt zich te pletter zodat ze op een dag, hopelijk in de nabije toekomst, vennoot zal worden. Maar op een dag gebeurt het ongelofelijke, door haar slordigheid is haar bureau een warboel en overziet ze een belangrijk document. Deze fout is zo desastreus dat het haar hele carrière te geniet kan doen.

Compleet in paniek vlucht Samantha uit haar kantoor en belandt ze op het Engelse platteland. Wanneer ze aanbelt bij een villa denken meneer en mevrouw Ceiger dat ze de nieuwe huishoudster is. Wat de Ceiger’s niet weten is dat ze een vrouw aannemen met een IQ van 158 die niet eens weet hoe ze wasmachine aan moet zetten of hoe de oven werkt.. Tuinman Nathaniel heeft haar al gauw door, maar Samantha vertikt het om zijn hulp te vragen.

Deze prachtige chicklit bevat ongelooflijk veel humor en de romantiek straalt van de pagina’’s. De onverwachte gebeurtenissen en verschillende wendingen zorgen ervoor dat het steeds spannend blijft en je het boek niet kunt wegleggen. De gedachtegang van Samantha is een waar veel vrouwen zich in zullen herkennen, waardoor het nog leuker wordt om te lezen. De hilarische momenten in boek zijn om je te bescheuren, vandaar dat je het boek het beste thuis kunt lezen want hardop lachen (en dat zul je) kan je rare blikken opleveren in de bus of trein.

Aanpakken is zo vlot geschreven dat je over de pagina’s heen vliegt en voor je het weet heb je het in één ruk uitgelezen. Dit is een echte pageturner onder de chicklits.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

351

ISBN

9789085641384

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.