Chicklit Truth And Dare Januari 2007

38 1/2: een man & twee minnaars

Citaat

Voor de liefhebbers van Gooise Vrouwen en Desperate Housewives is dit boek zeker aan aanrader

De zussen Andrea en Susa naderen de veertig. Ze hebben alles: een man, kinderen en een hond of kat. Kortom: ze zijn gelukkig. Het leven loopt op rolletjes totdat ze met twee vriendinnen, Claudia en Barbara, een weekend naar een beautyfarm gaan. Dit was een verjaardagscadeautje van Susa voor haar zus Andrea. Vanaf het moment van arriveren op de farm is niets meer zoals het was. In dat weekend gebeurt er van alles waardoor hun leven drastisch verandert. Ze nemen de teugels zelf in handen en in plaats van beheerst te worden door twijfels en je buik inhouden gaan deze vrouwen voor seks en passie.

Tegen het decor van ‘het Gooi’ van Duitsland, Keulen, de Costa Blanca en Rome leven zij als Sex and the City-sterren en storten zij zich in het ene na het andere avontuurtje. Alle vier de vrouwen beginnen zich af te vragen wat hun leven eigenlijk betekent. De ene vrouw wordt verliefd, de ander krijgt een minnaar, er zitten echtscheidingen aan te komen en er worden belangrijke beslissingen genomen voor de toekomst.

Het verhaal wordt in twee delen verteld. Het eerste deel vanuit het perspectief van Andrea en het tweede deel vanuit Susa. Dit geeft een goed beeld over de band tussen beide zussen weer.

Bij aanvang van ieder hoofdstuk worden sms-berichten weergegeven. Hierdoor krijg je al een voorproefje wat er staat te gebeuren. Dit is leuk gedaan, om zo de nieuwsgierigheid van de lezer op te wekken.

Door middel van dit boek kom je er achter hoe het leven in het Gooi is, of beter gezegd, in het Duitse ‘Gooi’. Je komt er achter dat geluk niet op geld gebaseerd is. Een groot deel van het geluk, of ongeluk in je leven heb je zelf in de hand.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Verschenen
Pagina

272

ISBN

9789049999353

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.