Thriller & Spanning De Boekerij Oktober 2010

206 botten

Citaat

Geen bijster spannend boek van Reichs, maar wel vermakelijk met een kop koffie terwijl het buiten sneeuwt...

Forensisch antropoloog Temperance Brennan wordt wakker en ontdekt dat ze in een heel kleine, heel donkere, heel koude ruimte ligt. Haar handen en voeten zijn vastgebonden. Wie wil haar dood, of tenminste uit de weg hebben, en waarom? Langzaam beginnen de herinneringen van de afgelopen dagen naar boven te komen…

Tempe en Ryan die het stoffelijk overschot van een vermiste erfgename van Montreal naar Chigago begeleiden. Tempe die ervan beschuldigd wordt bewijsmateriaal achter te houden. Een mysterieus telefoontje met verwoestende consequenties. De dood van de enige man die Tempes onschuld kan bewijzen. En in montreal worden nog twee lijken gevonden…

Zoals je kunt lezen wordt het boek al kort samengevat op de achterflap, wederom erg jammer, het geeft de lezer eigenlijk al teveel informatie. Reichs neemt je weer mee naar de forensische wetenschap. Soms erg luguber beschreven maar ja, dat werk moet ook gedaan worden.

Tempe wordt wakker in een kleine, krappe en totaal donkere ruimte, en hier begint de spanning meteen goed. In het hele boek is eigenlijk de enige spanning dat we Tempe volgen in haar vlucht naar de buitenwereld.

De lezer wordt meegenomen naar het heden en het verleden, wat voor een extra twist zorgt in het verhaal. Ryan ontbreekt niet in 206 botten en doet de romantiek in het verhaal op een humoristische manier herleven.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

336

ISBN

9789022549766

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.