Bundels, Columns, Strips De Harmonie December 2007

2007, wat een jaartje!

Citaat

Je houdt er van of niet, maar voor de echte fans is het uiteraard een must!

De bundel 2007 – Wat een jaartje! bevat tekeningen van de voorpagina van NRC Handelsblad, waar Kamagurka dagelijks te vinden is. Actuele onderwerpen als Irak, ABN Amro, Holleeder, Uruzgan, Watersnood, Trots op Nederland en branden in Griekenland zijn nu gebundeld tot handig zakformaat.

Net zoals bij eerdere bundels van Kamagurka geldt ook ditmaal; je moet er van houden. Zijn tekenstijl is niet alledaags en voor zijn humor geldt hetzelfde. Ook dit jaar verschenen de meest opvallende en spraakmakende gebeurtenissen in deze bundel, voorzien van tekening en humoristische quote van Kamagurka. Sommige van deze quotes weten in een keer goed raak te schieten en een lach op het gezicht te toveren, andere van deze quotes laten de lezer totaal onberoerd.

De bundel leest snel weg en is vooral vermakelijk op korte leesmomenten, tijdens het wachten op de bus of trein, om het boekje vervolgens weer in de broekzak of aktetas te laten verdwijnen. Het boek leest snel weg en door af en toe korte stukjes te lezen geeft de bundel toch aardig wat leesplezier.

Kamagurka, je houdt er van of niet, maar voor de echte fans is het uiteraard een must om ook 2007 in de reeks te hebben.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Uitgever
Verschenen
Pagina

144

ISBN

9789061698272

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld