Overige The House of Books Maart 2009

1001 Yoga wijsheden

Citaat

Als beginnend yoga-beoefenaar is het een mooi naslagwerk.

Een schat aan yoga-inzichten, meditaties, mudra’s, mantra’s en uitspraken die iedereen wijsheid, kracht en welzijn brengen. Ongeacht of je een beginner bent op het gebied van yoga, of juist een zeer ervaren yogi.

Liz Lark maakt yoga toegankelijk voor iedereen met dit kleine en praktische boekje. Het begint met een duidelijke inleiding over de oorsprong van yoga. Er komen verschillende hoofdstukken aan bod over hoe je yoga in de praktijk kan brengen, bijvoorbeeld tijdens de werkdag of als het leven even moeilijk is.

Er staan prachtige wijsheden in van belangrijke mensen in de yoga-leer. Zowel van leraren als oude oosterse teksten. Bij elk beschreven hoofdstuk staan yoga-oefeningen duidelijk weergegeven, natuurlijk met de bedoeling dat je dit ook gaat uitvoeren. Uiteraard krijgt het mediteren ook de nodige uitleg en aandacht.

De uitgave is prachtig geïllustreerd met in kleur echt een boekje die schreeuwt om gelezen te worden al is het alleen maar voor de inspiratie. Voor mij, als beginnend yoga-beoefenaar is het een mooi naslagwerk.

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

Pagina

384

ISBN

9789044323528

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld