Jeugd De Fontein September 2010

100% Mila

Citaat

Een heerlijk feel good boek van Niki Smit

De dertienjarige Mila gaat een jaar bij haar vader in Parijs wonen om haar droom waar te maken: modeontwerpster worden! En waar kan je dat beter doen dan in de modestad van Frankrijk? Maar Mila’s hippe looks maken geen indruk op haar nieuwe klasgenoten. Haar zelfvertrouwen bereikt een dieptepunt wanneer haar Nederlandse vriendje Bas het uitmaakt. Ze lucht haar gebroken hart bij een wildvreemde jongen, Nino.

Mila en Nino toeren een dag door Parijs en spreken af hun dromen waar te maken: Nino wil muzikant worden en Mila wil een baantje bij Louis Vuitton. Maar al snel blijkt dat Nino’s droom allang uitgekomen is: hij is de zanger van een bekend rockbandje. Als Mila’s klasgenoten ontdekken dat ze Nino kent, wil iedereen haar BFF worden. Mila probeert opnieuw contact met Nino te krijgen. Maar bekende rockers zijn nu eenmaal onbereikbaar zelfs als ze verliefd op je zijn.

Mila is dol op tekenen en is heel goed in ontwerpen. In Parijs heeft ze genoeg inspiratie! Mila woont tenslotte in een hotel, omdat haar vader een rijk zakenman is. Toch is Mila ongelukkig, ze mist haar vriendinnetjes in Nederland en haar vriendje Bas. Als Bas het uitmaakt is Mila dan ook ontzettend verdrietig. Gelukkig ontmoet ze Nino op wie ze natuurlijk hartstikke verliefd wordt. En dan krijgt ze opeens wel vriendinnetjes op school, Mila ontdekt al snel waarom…

Een heerlijk feel good boek van Niki Smit. Alles wat we van Niki Smit gewend zijn komt aan bod, mode, mooie jongens en een super leuke stad waar het verhaal zich afspeelt. Misschien wat voorspelbaar maar niet minder leuk!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Uitgever
Verschenen
Pagina

119

ISBN

9789026133664

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld