Jeugd De Fontein September 2009

100% Fee

Citaat

Een must voor tienermeissjes en degene die herinneren willen ophalen aan hun eigen tienertijd, zo herkenbaar!

Fee is fotomodel en 100% verliefd op Thijs, alleen durft ze hem dat niet te vertellen. Op een dag ontdekt ze dat alle meisjes op school verliefd zijn op haar grote liefde. Zelfs haar beste vriendin Laura heeft zoenplannen met Thijs. Tijd voor actie! Maar hoe laat je een jongen merken dat je hem leuk vindt?

Ondertussen mag Fee haar eerste modeshow lopen. Aan haar de eer om het pronkstuk van de avond te dragen: een bontjas van echt konijnenbont! Maar Fee is stapelgek op haar konijn en dus faliekant tegen bont. Zal Fee in de bontjas de catwalk op gaan? En lukt het Fee eindelijk om Thijs te vertellen dat ze stapelverliefd op hem is?

Fee is heel erg verliefd op Thijs, net als heel veel andere meisjes op haar school. Fee vindt dat niet heel erg, maar wel is haar vriendinnen hem ook leuk vinden…. Smit beschrijft weer op hilarische wijze het leven van een tienermeisje. Alleen dit tienermeisje is ook nog eens fotomodel, wat haar voor lastige keuzes komt te staan.

Smit vertelt op grappige wijze hoe Fee omgaat met haar verliefdheid, vriendinnetjes en school. De auteur zorgt voor genoeg afwisseling in haar boeken, elk meisje is toch weer anders, en dat is knap gedaan. Natuurlijk worstelen alle meiden in de boeken van Smit met dezelfde problemen en toch is elk verhaal een aanrader!

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Uitgever
Verschenen
Pagina

107

ISBN

9789026126888

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld