Jeugd De Fontein November 2014

100% Coco Paris

Citaat

Heerlijk over the top meiden plezier! Met veel mode, jongens en vriendinnen.

Coco’s blog The Style Tiger is de hit in modeminnend nederland, maar niemand weet dat de dertienjarige Coco de beroemde modetijger is. Tijdens de Fashion Week schrijft Coco haar blog in voor een grote wedstrijd. De finale is in Parijs. Game on!
Met de Eiffeltoren in het vooruitzicht gaat Coco aan de slag met kleine zwarte jurkjes, gestreepte kniekousen en Chanel-jasjes. Zip, zip! Ondertussen zweeft ze met haar vriendje Bruno op een grote roze wolk. Maar aaargh, ook voor hem heeft ze een groot geheim. The style tiger krijgt steeds meer likes, maar is Coco zelf nog wel gelukkig?

Alweer het tiende boek in de populaire 100% serie van Niki Smit. En wat voor een! Heerlijk over the top meiden plezier! Met veel mode, jongens en vriendinnen. Een erg actueel boek met Twitter, Facebook en bekende nederlanders, Wat voor hilariteit zorgt!
Coco is eigenlijk een lief bescheiden meisje en vindt het heel moeilijk om er voor uit te komen dat haar blog de hit is in modeland en trouwens wie zou haar geloven? Uiteindelijk gaat ze voor de bijl en komt ze ervoor uit met een trip naar Parijs in het vooruitzicht!

Een heerlijk feelgoed book van Niki Smit. Met uitleg van de verschillende mode iconen die besproken worden. Tevens gave illustraties met knalroze accenten die het boek extra speelsheid geven. Geschreven in dagboekvorm, dus leest als een trein. Ook voor de volwassen meiden onder ons 😉

Beoordeling

Waardering Boekreviews
 
Waardering
 
 
 
 
 


 
Eind beoordeling
 
 
 
 
 


Waardering bezoekers
 
Waardering

 
Gemiddelde
 
 
 
 
 Gegevens van boek

BadgesBoekenreeks
Uitgever
Verschenen
Pagina

224

ISBN

9789026137372

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gekoppeld