Over Boekreviews

Het concept voor Boekreviews is in 2006 bedacht door Sjoerd Walburg en Linda de Reus.

Boekreviews bevat boekrecensies van de boeken uit diverse genres. Boekreviews streeft ernaar een divers aanbod van zowel recent verschenen als oudere titels weer te geven door middel van het plaatsen van een recensie. De website is breed opgezet en voor ieder is wat wils te vinden. Boekreviews richt zich op diverse genres die aantrekkelijk zijn voor zowel man als vrouw uit diverse leeftijdscategorieën.

Boekreviews is een interactieve website. Bezoekers kunnen een reactie achterlaten en tevens hun waardering voor een boek laten blijken door middel van het sterrensysteem. Ook zijn er diverse prijsvragen te vinden waar leden van Boekreviews aan mee kunnen doen.

Uiteraard is Boekreviews onafhankelijk. Er wordt samengewerkt met enkele uitgeverijen, geheel op vrijwillige basis. De samenwerking kan door beide partijen op ieder gewenst moment beëindigd worden. Iedere uitgeverij is vrij om Boekreviews te benaderen voor het aangaan van een samenwerking. Het is uiteindelijk de recensent die de waardering voor een boek bepaalt en tevens kunnen de bezoekers hun waardering laten blijken, ongeacht een positief of negatief oordeel.

Om de actualiteit van Boekreviews te waarborgen vindt de bezoeker regelmatig nieuw toegevoegde recensies, alsmede interviews met en columns van auteurs. Ook is er voor bezoekers de mogelijkheid om lid te worden van de maandelijkse nieuwsbrief.

Boekreviews werkt met een vast team van recensenten om zo de kwaliteit van de website te waarborgen. Tevens worden de interviews met auteurs uitgewerkt door een vaste medewerker van Boekreviews. Reacties van bezoekers worden altijd eerst gekeurd door het team van Boekreviews. Dit alles om de kwaliteit van de website te waarborgen.

januari 2007

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.