Nieuws

Stemmen op de NS Publieksprijs 2017 kan tot 22 november

De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar noemen. De stemperiode loopt van woensdagavond 25 oktober tot en met woensdagavond 22 november 2017. Het winnende boek wordt op woensdagavond 22 november 2017 bekendgemaakt.

Je kunt stemmen op een van deze zes boeken of je stem uitbrengen op een boek naar vrije keuze dat aan dezelfde criteria voldoet.

Winnaar
De NS Publieksprijs voor het Nederlandse Boek wordt toegekend aan de titel die van het publiek de meeste stemmen krijgt. De auteur van het winnende boek ontvangt een geldprijs van € 7.500,-, een sculptuur van Jeroen Henneman en een jaar lang gratis 1e klas reizen met de NS-Business Card. Het boek ontvangt de titel Boek van het Jaar. In 2016 won Pogingen iets van het leven te maken van Hendrik Groen. In totaal brachten meer dan 100.000 mensen hun stem uit.

Stemmen kan via deze link. De prijs die je kunt winnen is een jaar lang gratis boeken en een jaar lang vrij reizen met de trein.

 

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.