Nieuws

Rendez-vous wordt verfilmd

Volgend jaar verschijnt de boekverfilming van Rendez-vous, geschreven door Esther Verhoef. In de Nederlandse literatuur is Esther Verhoef bekend van haar boeken in het genre thriller&spanning. Regisseur Antoine Beumer vond het verhaal uit het boek Rendez-vous dermate goed dat ze dit graag wilde verfilmen. Producent van deze film is Millstreet Films.

Het scenario wordt uitgewerkt door Dorien Goertzen. De hoofdrollen van de film zijn nog niet verdeeld.

Boekbeschrijving:
In de thriller verhuist Simone (34) met man en kinderen naar Frankrijk om een landhuis om te bouwen tot een kleinschalig hotel.

Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een affaire met een van de bouwvakkers en raakt ze de controle over haar leven kwijt. Langzamerhand ontaardt de Franse droom in een nachtmerrie.

In 2006 werd Rendez-vous genomineerd voor de NS Publieksprijs. Het jaar daarop won Verhoef als eerste Nederlandse auteur de Zilveren Vingerafdruk, de publieksprijs voor beste thriller.

Quote van Boekreviews over het boek:
[blockquote]Gaandeweg het verhaal raak je steeds nieuwsgieriger naar wat Simone gedaan heeft waardoor ze achter de tralies zit. Het verhaal kent verschillende wendingen die het allemaal nog spannender maken….[/blockquote]

Lees de recensie: klik hier 

Bron nieuwsbericht: Nu.nl

Plaats een reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.