Nieuws

Nieuwe website Boekreviews

Op zondag 3 november is de nieuwe website van Boekreviews online gegaan. De website was toe aan vernieuwing en verbetering van functionaliteiten. De eerste versie van de website ging in 2007 online. Inmiddels is na bijna 7 jaar de derde versie zichtbaar. Er is veel werk verzet om alle boekrecensies, auteursprofielen en artikelen over te zetten naar de nieuwe website. De komende weken zullen de laatste boekrecensies omgezet worden om zodoende de database van momenteel 1500 recensies weer geheel online te hebben.

Wat is er zoal nieuw op de website?

– Twitter & Facebook

Boekreviews heeft veel meer mogelijkheden met Twitter en Facebook. Zo kun je gebruikersinformatie van deze websites gebruiken om je te registreren op de website, maar daarnaast kun je ook gemakkelijk live op Boekreviews reageren op items die geplaatst zijn op Twitter via de zijbalk.

– Nieuwsbrief

Als nieuwe functionaliteit van Boekreviews heb je als lid de mogelijkheid om maandelijks de nieuwsbrief van Boekreviews te ontvangen. Hierin brengen we de laatste nieuwtjes op literatuurgebied in de mailbox. Registreren gaat gemakkelijk, lid worden van de community of je enkel aanmelden voor de nieuwsbrief (onderaan de website).

Beoordelen van boeken

Als bezoeker van Boekreviews kun je nu veel eenvoudiger sterren uitdelen aan boeken die jij hebt gelezen. Je kunt boeken beoordelen middels het geven van sterren, maar ook door een reactie of je eigen recensie te plaatsen!

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.